Prijswinnaars van links naar rechts Willie Janssen – Nico van Veen – Toon Spanjaards
Prijswinnaars van links naar rechts Willie Janssen – Nico van Veen – Toon Spanjaards Foto: Jeu de boules-vereniging Afferden.

Jeu de boules-vereniging Afferden tien jaar

AFFERDEN - Jeu de boules-vereniging Afferden vierde afgelopen donderdag haar tienjarig bestaan. Tijdens de bijeenkomst werden de prijzen uitgereikt van de competitie 2020.

De leden werden ontvangen met koffie/thee en een warme appelflap. Daarna was er een borreltje en een hapje. Voorzitter Henk Groenen verwelkomde vervolgens drie nieuwe leden, en bedankte de leden voor hun inzet het afgelopen seizoen. Vervolgens kregen de winnaars van de competitie 2020 hun prijzen uitgereikt. Derde werd Willy Janssen, met een gemiddelde van 34,58 punten, en Nico van Veen werd tweede met 35,20 punten. De eerste plaats en de wisseltrofee waren voor Toon Spanjaards met 35,66 punten.

Nieuwe leden

Mensen die interesse hebben om een keer te komen kijken of mee te spelen, zijn van harte welkom op de dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13.30 uur op de jeu de boulesbanen tussen het Kulturhus de Meent en de appartementen van het Ringelenbergcomplex.