Winnaars bekend Maas&Waler sportzomer

MAAS EN WAAL - Het EK is inmiddels ten einde en daarmee is ook de winnaar bekend van de Maas&Waler EK-poule. Het was spannend de afgelopen weken en elke week zag de top tien er weer heel anders uit. Uiteindelijk wist Teijn Salet uit Beneden-Leeuwen de eerste prijs in de wacht te slepen en won hiermee de hoofdprijs: een bon van Electroworld Druten en Beneden-Leeuwen, ter waarde van tweehonderdvijftig euro.

De tweede prijs, een thuisshirt van het Nederlands elftal met eigen naamopdruk van RickSports, ging naar Angelique van Rijn. De echte Adidas EK trainingsvoetbal is gewonnen door Jos Engelen.
We ontvingen ruim tweehonderd inzendingen voor de woordpuzzel. De volgende inzenders winnen een Maas&Waler verrassingspakket: L. Buys (Bergharen), T. Ambrosius (Ewijk), R. Trom (Druten), A. van Angelen (Puiflijk), B. Roodbeen (Beneden-Leeuwen) en G. van Hooff (Deest). De winnaars worden van harte gefeliciteerd en wij wensen alle lezers een mooie voortzetting van deze spectaculaire sportzomer. De winnaars kunnen de prijzen met geldige legitimatie afhalen tijdens kantooruren bij de redactie van de Maas&Waler.

Tourspel

De Tour de France eindigt zondag 18 juli. De winnaars van het Tourspel worden bekendgemaakt in de krant van 21 juli 2021.