Algemene ledenvergadering CDA West Maas en Waal

WEST MAAS EN WAAL - CDA West Maas en Waal heeft de eerste zelfstandige ALV, die plaatsvond op 22 juni, met veel aanwezige leden succesvol afgesloten. Het nieuwe bestuur en de fractie hebben zich uitvoerig voorgesteld aan de leden en er zijn inhoudelijk zaken op tafel gekomen.

Er was veel aandacht voor de komende GR 2022 en hoe daar succesvol naar toe te werken met de verschillende commissies. Tevens is er uitvoerig stilgestaan bij de verschillende activiteiten die ontplooid zijn om zichtbaarheid te creëren gedurende de coronaperiode.

Uiteraard is er ook aandacht besteed aan de situatie van het CDA op landelijk niveau. Het CDA West Maas en Waal is in gesprek met de beleidsmakers in Den Haag en hopen daar een steentje bij te dragen aan een nieuwe toekomst. Hierbij heeft het CDA West Maas en Waal een duidelijke positie neergezet die de partij gaat ondersteunen om succesvol te gaan worden naar de toekomst.

Denktank 

De aanwezige leden zijn tevens op de hoogte gebracht over de positie van wind- en zonne-energie plannen in het hart van West Maas en Waal, die de recent opgerichte CDA West Maas en Waal Denktank uitgediept heeft om te begrijpen wat de voor- en nadelen zijn, afgewogen tegenover het landelijke beleidskader.

Bent u geïnteresseerd in informatie of wilt u een gesprek, dan kan dit aangevraagd worden bij secretaris Lambert Romijnders, via mail; lambertromijnders@planet.nl.