Afbeelding

Wedstrijden Korfbalvereniging NAS

BEUNINGEN - Korfbal vereniging NAS heeft dit weekend verschillende wedstrijden gespeeld. De pupillen E speelden een goede wedstrijd tegen Eendracht. De meiden van NAS hadden er zin in en gingen dan ook goed van start. Door een goede aanval werd er al snel een punt gescoord, waardoor de meiden vervolgens met 4 - 0 de rust in konden. De tweede helft gingen de meiden op dezelfde voet verder. Ze wonnen dan ook met 8-0 . Doelpunten zijn gescoord door Eva (4), Femm (3) en Femme (1).

De pupillen D speelden in Ooij tegen Mosa. Zij verloren echter met 9-2.

De aspiranten D speelden thuis tegen Astrantia. De eerste helft had NAS het zwaar, wat resulteerde in een flinke achterstand. Deze kon niet meer ingehaald worden, waardoor de eindstand op 5-11 kwam, in het voordeel van Astrantia.