Kerkdiensten Protestantse gemeente

Rivierenland Oost

Op zondag 4 juli is er om 10.00 uur dienst in De Schakel in Wijchen. Ds. Dick Sonneveld zal in deze dienst voorgaan. Er is weer alle ruimte voor gemeentezang. Dat is ongetwijfeld voor veel gemeenteleden een verheugende mededeling. Deze dienst wordt gestreamd via www.rivierenlandoost.nl. In Beuningen is om 10.00 uur dienst in de Protestantse kerk. In deze dienst gaat ds. Jan Willem Drost voor.

Bergharen/Hernen/Horssen

Zondag 4 juli, 10.00 uur
Dienst in de kerk van Bergharen. Voorganger: Ds P. Akerboom. De kerkdienst is ook te volgen op www.kerkomroep.nl.

Jubilarissen
Cantorij

DRUTEN - Twaalf zangers en zangeressen van de Cantorij zijn zondag 20 juni tijdens de eucharistieviering door pastoor Jos Hermans in het zonnetje gezet. De viering werd opgeluisterd door een kwartet van het Caeciliakoor onder leiding van Jacqueline van Koolwijk. 

Marijke Bennik, Johan en Riet Bouwman, Nelly Gradussen, Ria van Haaften, Ron Holla, Henk Kock, Gerrit Wolbrink en Marijke Wolthuis zijn al 25 jaar lid van het koor. Riet Versteden en Ria Bloemberg vierden hun 40-jarig jubileum, evenals dirigent en oprichter Ad Versteden. Aan iedere jubilaris overhandigde de pastoor een oorkonde en medaille als grote blijk van waardering voor zoveel jaren trouwe inzet.