Afbeelding
Foto: Mariëlle Hol

Dick voormekaar in Horeca de Meent

Algemeen

AFFERDEN - Horeca De Meent staat op zaterdag 16 oktober op z’n kop, tijdens het eerste Dick Voormekaar muziekevenement. Met optredens van Feest-DJ Jordi en de band Millstreet belooft het dak eraf te gaan. Kaarten voor het evenement zijn vanaf nu verkrijgbaar.

De naam ‘Dick voormekaar’ is niet zomaar gekozen, legt beheerder Dick Bloem van Horeca De Meent uit. ‘In Afferden zeggen ze altijd dat het allemaal wel “voor mekaar” komt. Koppel dat aan mijn voornaam, en je hebt een pakkende naam voor een nieuwe serie evenementen’, aldus Bloem. Hij legde voor de eerste feestavond sinds tijden de coverband Millstreet vast. De zes rasentertainers staan garant voor een show van formaat, met zowel up-to-date hits en pompende medleys als knallende meezingers. Een passende lichtshow maakt het feest compleet. Bloem heeft plannen om meerdere muziekavonden te organiseren, geschikt voor zowel de jongere als de oudere doelgroep.

Kaartverkoop
Kaarten voor het eerste Dick Voormekaar evenement zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar via horecademeent.eventgoose.com en kosten 10 euro in de voorverkoop (exclusief 1 euro fee).