Stichting Sprankel maakt film
Stichting Sprankel maakt film Foto: Trudy Mouthaan

Muziektheatergroep Sprankel maakt film

Verenigingen

WINSSEN - Op zaterdag 26 juni vond de galapremière van de film ‘Funky versus Gypsy’ plaats in de Paulus in Winssen. De film is geproduceerd met leden van de Tourgroep van Sprankel in de leeftijd van 11 tot 16 jaar.

De groep zou eigenlijk in mei op tour gaan naar verschillende zorginstellingen in de regio en in juli theateroptredens hebben. Toen duidelijk werd dat de kans klein zou zijn dat de tour en de optredens door konden gaan, werd gekozen voor een ander plan. Met heel veel flexibiliteit, creativiteit en hard repeteren werd alles in werking gezet. In de lockdown werd online gerepeteerd, vanaf mei kon dit gelukkig samen buiten. In de meivakantie was de filmweek en werd er een week lang op verschillende locaties gefilmd met in acht neming van de toen geldende coronaregels. Later vonden nog opnames voor de Liedjes plaats. Na heel wat uren montagewerk was het afgelopen zaterdag tijd voor het eindresultaat: een prachtige speelfilm van ruim 90 minuten! Sprankel kijkt terug op een prachtige avond en is super trots dat we in deze ingewikkelde tijd een mooie weg hebben gevonden met mogelijkheden.

Heb jij ook passie voor achteren, dansen en zingen? Sprankel biedt musicalles aan voor kinderen van 7-16 jaar. Vanaf 10 september is het weer mogelijk een proefles te volgen. Meer informatie is te vinden op www.stichtingsprankel.nl.