UNITAS'28 M017
UNITAS'28 M017 Foto: Sjaak Janssen

Vijf KNVB Regio Cups Unitas’28

WAMEL - Het coronaseizoen is door de jeugd van Unitas’28 op een mooie wijze afgerond. Door de verdergaande versoepelingen was het na lange tijd afgelopen zaterdag weer eens ouderwets druk en vooral ook gezellig op het Wamelse sportpark. Tevens was het de 4e en laatste ronde van de KNVB Regio Cup. Maar liefst 5 teams van Unitas’28 wisten op deze laatste speeldag de Cup binnen te halen.

De teams J08 en J010-1 beten om half tien de spits af. De J08 wonnen ook hun laatste wedstrijd met de klinkende cijfers 10 - 4 van DSZ J08. Unitas’28 J010-1 wist er met sprankelend voetbal en de veelzeggende uitslag 13 - 11 een leuke show van te maken. Om half twaalf was het de beurt aan de meiden onder 13, thuis tegen Leones M013. Na een mooie, spannende en gelijk opgaande wedstrijd wisten de Unitas meiden de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 te winnen en behaalde zo ook de 1e plek.

Unitas J013 speelde een goede wedstrijd in eigen huis tegen het Wageningse SKV J013-3 en wonnen met 6 – 1. Al snel stond het 3 – 0 maar nog voor de pauze deed SKV een duid in het zakje en stond het 3 – 1. In de 2e helft werd de score door Unitas opgevoerd zodat de eindstand 6 – 1 op het scorebord verscheen en zo de J013 met een gedeelde eerste plek ook feest konden vieren.

Als laatste ploeg kwam de J017 aan de aftrap tegen Ewijk J017-2. Het team speelde een aardig begin maar keken toch al vrij snel aan tegen een 1 - 2 achterstand. Nog voor de rust wist Unitas de 2 - 2 te scoren en konden ze na rust uitlopen naar een 4 - 2 overwinning. Hiermee kwam de stand uiteindelijk uit op maar liefst 5 KNVB Regio Cups voor de J08 – J010-1 – M013 – J013 en J017.

UNITAS'28 J010-1