Editie 2018
Editie 2018 Foto: Reinier Jansen

Aanmelden voor Huttenbouw Druten

Algemeen

DRUTEN - Voor de jeugd van Druten is er van maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus weer een jeugdvakantieweek. De week is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zoals het er nu naar uitziet is er geen openings- en slotavond, maar buiten dat wel een programma zoals andere jaren. Aanmelden voor de activiteitenweek kan tot 20 juli.

De organisatie is nog wel gebonden aan coronaregels waar het volwassenen betreft. Ouders mogen helpen bij het timmeren, maar dienen 1,5 meter van andere ouders te blijven. Als je dichterbij elkaar komt, dient er een mondkapje gedragen te worden. Deelname bedraagt 10 euro per kind. Betaling geschiedt contant op het huttenbouwterrein, op 16 augustus. Aanmelden voor de activiteitenweek kan tot 20 juli: huttenbouwdruten@gmail.com. Vermeld daarbij naam, leeftijd, adres, mailadres en telefoonnummer.

Oproep voor ouders
Een groot deel van de huidige leiding, inclusief het bestuur, gaat na de editie van 2021 stoppen. Zonder vrijwilligers kan het Jeugdvakantiewerk niet langer worden voortgezet. De organisatie is dan ook zijn naarstig op zoek naar mensen die de kar willen gaan trekken. De financiƫle basis is positief en er zijn ook voldoende materialen om het werk voort te zetten. Voor informatie kunt u terecht bij Anneke Goeree (anneke.goeree@kpnplanet.nl) en Jan-Willem Melssen (janwillemmelssen@gmail.com).