Editie 2019.
Editie 2019. Foto: Reinier Jansen

Beachvolleybaltoernooi Druten gaat door in september

DRUTEN - Goed nieuws voor alle volleybalfans, het Beachvolleybaltoernooi in Druten kan dit jaar alsnog doorgaan. Weliswaar niet in juni, maar op 11 en 12 september aanstaande. De deelnemers hebben hierover inmiddels bericht ontvangen.


Het toernooi, dat traditiegetrouw plaatsvindt op het marktplein in Druten, wordt sinds 1997 georganiseerd. Normaalgesproken in het derde weekend van juni, maar nu dus eenmalig in september. 'Als alle maatregelen van de overheid zich positief blijven ontwikkelen gaan we dit jaar alsnog een Beachvolleybal toernooi organiseren', aldus organisator DVV.

'Het zand is door onze trouwe sponsoren toegezegd en ook de gemeente heeft het evenement goedgekeurd. Uiteraard valt dit alleen te realiseren als er geen beperkingen meer worden opgelegd, maar dit zien wij positief tegemoet en we gaan er volledig voor om weer een mooi toernooi te kunnen organiseren.' Als definitief blijkt dat er geen beperkingen meer worden opgelegd komt de organisatie met aanvullende details over de manier van inschrijven en verdere informatie. Voor meer informatie over het beachvolleybaltoernooi, zie: www.dvvdruten.nl/beachtoernooi en de Facebookpagina.