Afbeelding
Foto: Nationaal MS Fonds

MS Fonds zoekt collectanten

DRUTEN - De collecteweek van het Nationaal MS Fonds vindt plaats van 28 juni tot en met 3 juli. Men is hard op zoek naar mobiele collectanten; mensen die met hun mobiele telefoon willen collecteren vanuit huis. Gewoon vanaf de bank, de tuinstoel of het ligbed.

Er zijn 25.000 mensen met Multiple sclerose (MS) in Nederland, met 25.000 verschillende gezichten. Met de nieuwe campagne ‘Face It. MS is zenuwslopend’ geeft het Nationaal MS Fonds Multiple sclerose niet alleen letterlijk een gezicht, maar wordt tevens opgeroepen om de ernst van de ziekte onder ogen te zien. De Drutense Carla is een van de vijf gezichten van de campagne. Op www.nationaalmsfonds.nl/faceit laat zij zien welk impact de ziekte heeft op haar leven.

Tot op heden weten onderzoekers niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Daarom is meer onderzoek hard nodig. De opbrengst van de MS Collecteweek zal het Nationaal MS Fonds dan ook (onder andere) besteden aan wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS.

Meer informatie of aanmelden als collectant kan via: www.nationaalmsfonds.nl/collecteren.