Iris van Wessel.
Iris van Wessel. Foto: Eigen foto

Feelings Massage & Well-being

Feelings Massage & Well-being in Beuningen, de praktijk van eigenaresse Iris van Wessel, groeit zodanig dat onlangs een tweede praktijk-locatie is geopend met twee extra medewerkers. Met haar professionaliteit en persoonlijke aanpak krijgt Iris een groeiend aantal tevreden cliënten. Team Feelings staat naast professionaliteit en persoonlijkheid voor deskundigheid, kennis en maatwerk. Er zijn vele mogelijkheden voor ontspanning en klachtvermindering, waarbij er wordt gekeken naar wat kan en wenselijk is voor de cliënt. Als cliënt kun je een keuze maken uit het ruime aanbod, maar ook overleggen wat het beste past. Een voordeel daarbij is dat diverse behandelingen ook in de avonduren gegeven kunnen worden.

Door Elly Bruns

Iris biedt iedereen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid tot 'rust in hoofd en lichaam'. Dat kan op diverse manieren bereikt worden: met yoga, mindfulness, diverse massages en lichaamsgerichte methoden of met bijvoorbeeld een cursus 'grip op je stress'. Met maatwerk wordt bekeken welke methode het beste bij de cliënt past. Bij Iris staat veiligheid en integriteit altijd voorop. In de, onlangs geopende, nieuwe praktijk aan de Wilhelminalaan 86 in Beuningen worden verschillende soorten massages gegeven. Hier werken, naast Iris zelf, goed opgeleide (sport)masseurs en therapeuten. De praktijk aan het Kerkplein 7 in Beuningen, waar Iris doorgaans zelf te vinden is, blijft eveneens volop draaien.
Praktijk Feelings heeft drie pijlers: massage, yoga en coaching, waarbij met name coaching een enorme vlucht heeft genomen. 'Dit kan privézaken betreffen, maar kan ook werk gerelateerd zijn. Met coaching wil je bereiken dat de coachee zelf gaat merken en voelen wat hij/zij nodig heeft. Dat kan bijvoorbeeld op het gebied van stress en burn-out, van assertiviteit of zelfcompassie, je sterk voelen van binnen. Hoe kun je vertellen wat je ergens van vindt zonder boos te worden en op een dusdanige manier dat die boodschap helder overkomt zonder de ander te kwetsen? Dat is assertiviteit, vaak lastiger dan je denkt', aldus Iris. De yogalessen worden door haarzelf en een yogadocente gegeven, die eveneens gespecialiseerd is in mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Als mensen met NAH hier behoefte aan hebben, wordt hier een nieuwe yogagroep voor ingepland.

Weekend training
In het weekend van 13 tot 15 augustus aanstaande is er een live training 'Grip op je stress' op locatie Kerkplein in Beuningen. De training start vrijdag vanaf 19.00 uur en duurt tot zondag circa 16.00 uur. De training wordt gegeven met maximaal acht deelnemers waardoor er ook ruimte voor persoonlijke aandacht is. Je hoeft geen ervaring te hebben. Naast het belichten van de oorzaken van stress wordt er geoefend met onder andere lichte yoga, mindfulness, ademhalingsoefeningen en spierontspannende oefeningen. Na afloop krijgen deelnemers een hand-out mee waar ze thuis verder mee kunnen leren. De kosten zijn 195 euro inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Retraites en trainingen
In 2022 worden er weer retraites gegeven, plannen zijn er voor Portugal en Kreta. Vanwege de coronamaatregelen kon dit tijdelijk niet. Meer hierover lees je de website www.mwfeelings.nl, of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Yoga voor kinderen en tieners
Ook yoga voor kinderen en tieners wil Iris graag weer gaan organiseren, met als doel om jongeren bewust te maken van beweging, een betere concentratie en innerlijke rust. Iris zoekt hier geïnteresseerde yogadocenten voor. Bij Feelings kan men naast trainingen op persoonlijk gebied ook terecht voor trainingen op massagevlak. Dit kan zijn een workshop leren masseren of een verdiepingstraining voor bestaande masseurs.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.mwfeelings.nl en www.yoga-beuningen.nl of neem contact op via tel. 06-27 09 08 78 of per mail: info@mwfeelings.nl. Via de website kan ook een afspraak gepland worden.