Afbeelding
Foto: Herman Wevers

Landelijke Boekstartdag

Zaterdag 19 juni

Activiteit:        voorleesfeestjes
Tijd:        zie website
Locatie:        zie website

Op zaterdag 19 juni zijn er in verschillende vestigingen van Bibliotheek Rivierenland voorleesfeestjes in het kader van de Boekstartdag. Ouders en hun jonge kinderen tussen 1 en 3 jaar worden voorgelezen door onze leescoaches uit het prentenboekje Mijn tuin van Marion Billet. Voor de precieze tijden en locaties, kijk op www.bibliotheekrivierenland.nl/agenda.

Woensdag 16 juni

Activiteit:        lezing
Tijd:        20-21 uur
Locatie:        online

Leescoach Jos Boon verzorgt een gratis bijeenkomst over het voorlezen aan jonge kinderen. Zij laat zien welke boekjes geschikt zijn voor je baby en dreumes en geeft veel voorleestips. Ook showt zij de nieuwste aanwinsten uit de collectie.

Maandag 21 juni

Activiteit:        lezing
Tijd:        20.15 - 21.30 uur
Locatie:        online

Orthopedagoog en specialist jonge kind Ruth Heuvelman geeft een lezing over het babybrein en de relatie met de taalontwikkeling. Waarom is voorlezen aan jonge kinderen zo belangrijk? Wat betekent een stimulerende taalomgeving voor de ontwikkeling van een kindje? Na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. Kosten €2,50.

Aanmelden nodig

Aanmelden is nodig via de website van de bibliotheek. Voor de online lezingen ontvang je na aanmelding een deelnamelink.