Versneld vwo-diploma behalen

TIEL - De VAVO-academie van ROC Rivor biedt komend schooljaar naast vmbo-tl en havo ook vwo aan. Leerlingen vanuit het voorgezet onderwijs die het vwo-examen niet halen of blijven zitten in vwo 5 kunnen bij VAVO in Geldermalsen alsnog (versneld) een diploma behalen. Op donderdag 24 juni organiseert ROC Rivor een informatieavond op de hoofdlocatie in Tiel. Geïnteresseerde leerlingen en hun ouders kunnen op deze avond terecht voor informatie over zowel mbo-opleidingen als over VAVO (voorgezet algemeen volwassen onderwijs).

Compleet aanbod

De VAVO-academie van ROC Rivor is al jarenlang een begrip in het rivierengebied. Elk jaar worden vele leerlingen versneld aan een diploma geholpen. Met de toevoeging van vwo is het aanbod compleet. Bij de VAVO-academie kan men versneld een volledige vmbo-tl, havo of vwo opleiding volgen, waarbij men twee examenjaren in één jaar doet. Ook is het mogelijk om één of meerdere vakken te studeren.

Informatieavond

Op donderdag 24 juni houdt ROC Rivor een informatieavond. Voor meer informatie en aanmelden, zie: www.rocrivor.nl/infoavond.