Kerkdiensten Protestantse gemeente

Rivierenland Oost

Zondag 13 juni, 10.00 uur
Dienst in Druten en Wijchen. Voorganger in Druten is mw. Marike Meek MA. Ds. Dick Sonneveld gaat voor in Wijchen. Deze dienst is ook online te volgen via de link op www.rivierenlandoost.nl.

Vanaf nu zijn er weer 60 bezoekers toegestaan bij de kerkdiensten. In de kerken in Druten en Beuningen is dat, gezien de 1,5 meter afstand, niet mogelijk, maar in Wijchen kan dat wel. Vooraf aanmelden is niet meer nodig. Daarnaast mag er ook weer beperkt gezongen worden.

Bergharen/Hernen/Horssen

Zondag 13 juni, 10.00 uur
Dienst in de kerk in Horssen. Voorganger: Ds K. van Veen. De kerkdienst is ook te volgen op www.kerkomroep.nl.

West Maas en Waal

De kerkenraad heeft besloten om met ingang van 6 juni te starten met kerkdiensten in Boven-Leeuwen en Wamel. De kerk in Dreumel is helaas te klein om voldoende afstand te bewaren.
Voor de diensten dient u zich vooraf aan te melden bij Wim Backer. Dit kan per mail, wim.backer@pg-westmaasenwaal.nl, of telefonisch via 0487-59 31 43 tot uiterlijk zaterdag 22.00 uur. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen in de kerk, dus meld u op tijd aan, want vol is vol. Tijdens de diensten is er geen samenzang, ook is er geen koffiedrinken na de dienst. Voor de kinderen is er tijdens deze diensten oppas en kindernevendienst. De kinderen gaan bij binnenkomst direct naar hun eigen ruimte en blijven de hele dienst bij elkaar.