Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

KidsXtra

BEUNINGEN - Vriendjes maken en samen spelen, dat kan bij Fysioo of Het Dijkmagazijn waar kinderen lekker kunnen ravotten en klimmen, elke maandag na schooltijd vanaf 31 mei.

De Fysioo en Het Dijkmagazijn bieden de spelactiviteiten aan op hun locaties, binnen maar ook buiten in de natuur. De diƫtisten van Motiv-eet organiseren enkele bijeenkomsten voor ouders om onderling ervaringen en informatie uit te wisselen. De kinderen maken ook kennis met verschillende lokale beweeg- en sportaanbieders.

is er voor kinderen van 4 tot 8 jaar, die in de gemeente Beuningen wonen en vanuit zichzelf niet zo makkelijk gaan bewegen en/of spelen. Ouders/opvoeders zijn van harte welkom.

, op maandagen vanaf 31 mei van 15.30-16.30 uur bij de Fysioo, Zonnebloemveld 1, Beuningen. Soms in de Beuningse uiterwaarden bij Het Dijkmagazijn. Deelname is gratis en instappen kan vanaf elk moment. Meer informatie en aanmelden: De Fysioo, Ruud Hurkens, 024-6750137, ruud@defysioo.nl. Meer informatie via: www.dijkmagazijnbeuningen.nl en www.beuningen.mijnkindpakket.nl.