Bieb weer open

MAAS EN WAAL - Bibliotheek Rivierenland heeft haar deuren weer geopend. De volgende zestien locaties zijn open: Aalst, Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Dreumel, Druten, Geldermalsen, Kerkdriel, Lienden, Tiel, Ophemert, Kesteren, Herwijnen en Zaltbommel.

Bij bibliotheekbezoek gelden de huidige coronamaatregelen, zodat het voor iedereen veilig is om de bibliotheek te bezoeken. Computers, leestafels, studieplekken en andere zitplekken in de vestigingen zijn voorlopig niet te gebruiken. In de bibliotheek een krantje lezen of een printje maken kan nog niet. Ook de cataloguspc's en toiletten zijn niet beschikbaar. Er mogen in de bibliotheek geen bijeenkomsten plaatsvinden. Activiteiten zullen worden verzet naar een later moment of worden online aangeboden. Activiteiten van Taalhuizen, spreekuren Eerste Hulp bij Online en de cursussen DigiSterker en Klik & Tik vormen hierop een uitzondering.

Voor meer informatie, zie: www.bibliotheekrivierenland.nl of bel met de klantenservice via het telefoonnummer 0344-639940. De klantenservice is maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.