Derde editie Dorpsquiz Beuningen

BEUNINGEN - Wegens succes van de eerste en tweede editie volgt nu de derde editie van de Dorpsquiz Beuningen 'Aggunogguswawit'. Het evenement vindt plaats op zaterdag 18 september.

Tijdens de dorpsquiz strijden inwoners van de gemeente om de eer. Wie kent de gemeente het best en heeft de antwoorden op alle overige vragen. Maar uiteraard wordt er ook gestreden om de wisseltrofee.

Dit jaar zullen deelnemers niet alleen vragen over de verschillende dorpen binnen de gemeente beantwoorden, maar ook op het gebied van muziek, rekenen, sport en nog veel meer. In de voorafgaande weken krijgen de teams de mogelijkheid zich voor te bereiden door middel van opdrachten.

Inwoners doen vanuit huis mee aan de quiz. Dat kunnen ze samen met vrienden, buren en familie doen. De quiz zal coronaproof georganiseerd worden; alle contacten kunnen óók digitaal plaatsvinden. De teamleden beslissen zelf hoe ze daar mee omgaan.

Aanmelden

De quiz staat open voor alle inwoners uit de gemeente Beuningen. Het inschrijfgeld bedraagt vijfentwintig euro per team. Teams kunnen zich tot eind augustus aanmelden via het aanmeldformulier op www.dorpsquizbeuningen.nl. Per team is er één teamcaptain. Dit is degene die zich aanmeldt en via wie het contact vanuit de organisatie verloopt. De organisatie raadt een teamgrootte tussen de vijf en vijftien personen aan.

Uitslagenavond

De uitslagenavond is dit jaar op zaterdag 2 oktober. Zeer waarschijnlijk zal het evenals vorig jaar geen gezamenlijke feestavond worden, maar is alles te volgen via een livestream.

Kijk voor meer informatie op www.dorpsquizbeuningen.nl of op Facebook/dorpsquiz gemeente beuningen.