Afbeelding
Foto:

Sam’s Kledingactie

MAAS EN WAAL - Sam’s Kledingactie organiseert ieder voorjaar en najaar landelijke actiedagen om kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp via Cordaid aan Congo, voor betere leeromstandigheden voor schoolkinderen. Er worden ook materialen aangekocht om scholen te helpen met de preventie van Covid-19.

Actiedag in Beuningen

Op zaterdag 1 mei kunt u in Beuningen uw herdraagbare kleding en schoenen inleveren in het portaal van de R.K. kerk. Vrijwilligers zijn hier tot 13.00 uur aanwezig om de goederen, geheel coronaproof, in ontvangst te nemen. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden kunnen helaas niet aangenomen worden.

Andere data en locaties

Ook op andere momenten in Maas en Waal wordt kleding ingezameld. Kleding en schoenen kunnen worden ingeleverd op de volgende data en locaties: 17 tot en met 20 mei in Horssen (Rijdt 37) bij mevrouw van den Berg; 18 tot en met 20 mei in Puiflijk (Oude Koningstraat 2a) bij mevrouw Reijnen; 19 en 20 mei in Winssen (Dokter Nillesenstraat 12 en Molenstraat 58) bij mevrouw Van de Geer of mevrouw Loeffen; en op 21 mei in Wamel in het portaal van de R.K. kerk, tot 13.00 uur.

Informatie

Voor meer informatie over het werk van Sam's Kledingactie, de projecten die zij ondersteunt en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd, zie www.samskledingactie.nl.