Afbeelding
Foto: Petra van Est

Ook in Afferden, Appeltern, Maasbommel en Wamel gaat Koningsdag 2021 niet stilzwijgend voorbij. Voor onderstaande activiteiten is de inschrijving inmiddels gesloten.



Afferden

In Afferden ontvangen kinderen in het kader van Koningsdag een tas met spelletjes, verkleedspullen en versiering. Op die manier kunnen zij er thuis een feestje van maken. Om een tas te kunnen ontvangen moeten de kinderen aangemeld zijn.

Wamel

Op vijf locaties in Wamel zijn op Koningsdag spellen voor jong en oud. Deelname is bedoeld voor degenen die zich hiervoor hebben aangemeld. Deelnemers krijgen na aanmelding informatie over de locaties en het tijdslot.

Appeltern

Het Oranjecomité van Appeltern verzorgt op Koningsdag een puzzelspeurtocht voor de hele familie. Er zijn leuke prijzen te winnen. Het Oranjecomité roept dorpsbewoners op om op 27 april de vlag te hijsen en het dorp feestelijk te versieren.

Maasbommel

De Maasbommelde basisschooljeugd kan dit weekend aan de slag met een speciaal samengestelde baktas en/of knutseltas. Wie zich heeft aangemeld krijgt de tas zaterdag thuisbezorgd. Tot en met 27 april kunnen de kinderen bovendien deelnemen aan een leuke speurtocht door het dorp.