Volleybalvereniging ISALA ’77 hervat jeugdtrainingen

BENEDEN-LEEUWEN - Na de persconferentie van dinsdag 23 maart heeft volleybalvereniging ISALA’77besloten de trainingen voor de jeugd weer op te starten. Dit geldt voor alle leden tot 27 jaar die weer willen trainen.

De trainingen verlopen natuurlijk anders vanwege de coronamaatregelen, maar bewegen, plezier en gezelligheid kunnen de trainers zéker aan de jeugd bieden. De trainingen vinden buiten plaats in de voetbalkooi van het Pax Christi College aan de Akkerstraat in Beneden-Leeuwen. De mini’s van ISALA '77 gaan trainen vanaf woensdag 7 april en de JC1 en JB1 vanaf woensdag 14 april. Uiteraard worden de coronaregels van het RIVM in acht genomen, zodat iedereen veilig kan sporten.

De vereniging is blij de trainingen te kunnen organiseren en bedankt de trainers dat ze het sporten op deze manier weer willen opstarten. Wanneer de overheid besluit om binnensporten voor de jeugd weer toe te staan, dan worden de trainingen in De Rosmolen weer hervat.

Men hoopt op betere vooruitzichten, en dat men na de zomer gewoon in de sporthal kan aanvangen met het seizoen 2021/2022.