Online Open Dag ROC Rivor

TIEL - Voor de tweede keer organiseert ROC Rivor een online Open Dag. Op donderdag 11 maart, van 16.00 tot 20.00 uur, ben je online welkom voor meer informatie over het brede aanbod mbo-opleidingen. In de digitale omgeving van de Open Dag is alles aanwezig om vmbo-leerlingen, maar bijvoorbeeld ook zij-instromers, te helpen met een passende studiekeuze. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met ROC Rivor én er is ruimte om al je vragen te stellen.

De online Open Dag biedt een compleet programma voor een goede oriëntatie: een uitgebreid webinar-aanbod over de opleidingen, de mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten of studenten, een 360 graden tour van de locaties en diverse video’s. Voor de twijfelaars is er een online studiekeuzetest en staat er online een adviseur voor je klaar. Heb jij je opleidingskeuze al gemaakt? Inschrijven voor een opleiding kan direct via de website. Ook kunnen bezoekers zich online laten informeren over leerwerkplekken, stages en studiebegeleiding. Nieuw tijdens deze online Open Dag is het webinar Leven Lang Ontwikkelen met meer informatie over bijvoorbeeld om- en bijscholing. Daarnaast kun je hier terecht voor vragen over inburgerings- en (taal)cursussen.

Aanmelden

Interesse? Meld je dan vooraf aan voor de online Open Dag via rocrivor.nl/opendag. De online Open Dag vindt plaats op 11 maart tussen 16.00 en 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.