Cover van de hit Efkes bij je zien.
Cover van de hit Efkes bij je zien. Foto: Het Feestcafé

Troostlied ‘Efkes bij je zien’

MAAS EN WAAL - Feestformatie Het Feestcafé bracht donderdag 11 februari om 11 over 11 het nummer 'Efkes bij je zien' uit. Het lied moet troost bieden aan alle carnavalsvierders in coronatijd, nu gezamenlijk feesten er helaas niet in zit.

Initiatiefnemer Bart van de Berg van Café de Derde Kamer in Nijmegen en uitbater van ’t Marikenpaleis lanceerde het idee om ‘Efkes bij je zien’ op te nemen als opening van zijn carnavalsbingoshow. Hij benaderde de carnavalstoppers van het Feestcafé, die dit als een geweldige uitdaging zagen.

Carnavalsleed verzachten

Het Drutense bandlid Kevin Koppers, tevens producer, heeft het arrangement herschreven. Vervolgens heeft hij het nummer samen met de leden van Het Feestcafé opgenomen. Het lied, dat bedoeld is om het carnavalsleed van vele carnavalsvierders te verzachten, is te zien op YouTube en Spotify. De links zijn terug te vinden op www.demaasenwaler.nl.

Het Feestcafé

Het Feestcafé is een succesvolle feestformatie, bestaande uit zeven vrienden en vriendinnen uit Druten en Beuningen. Met hun feestmuziek weten ze iedere zaal en feesttent op zijn kop te zetten.