Kinderreut in Boven-Leeuwen in 2020.
Kinderreut in Boven-Leeuwen in 2020. Foto: Clasien Reuser- de Klein

CV De Roefelbus roept inwoners op huis en tuin te versieren

BOVEN-LEEUWEN - Om carnaval 2021 toch nog een feestelijk tintje te geven roept CV De Roefelbus de inwoners van Boveneind op om hun huis en tuin massaal te versieren. Tijdens het carnavalsweekend zullen Prins Silo en zijn hofhouding en de Raad van Elf, tijdens het rondbrengen van de fruitschaaltjes, kijken wie dit als mooiste gedaan heeft. De winnaar krijgt een echt Roefelbus fustje bier.

Op vrijdagavond is er een online carnavalsquiz, en op zaterdag13 februari staat de carnavalsavond '11 Indoor Carnaval' op het programma, te volgen via een livestream op YouTube. Vanaf 20.00 uur treden de volgende artiesten op: Zany, Dansado en de Feestneger, Sjieke Bazen, Buren van de Brandweer, Hak op de tak, The Underdogs en DJ Willem de Wijs. Zij verzorgen tot 02.00 uur een leuk carnavalsprogramma. De link van de livestream is te vinden op www.cvderoefelbus.nl/evenementen.
De online carnavalsavond is een leuk voorproefje voor het event '11 Outdoor The Carnavals Edition' die op zaterdag 4 september in Boveneind gehouden zal worden.