Afbeelding
Foto: Theater 't Mozaïek

‘t Mozaïek steunt ouderen, de theater- en horecabranche

WIJCHEN - In deze tijd groeit de eenzaamheid, zo ook bij de ouderen. Tegelijkertijd gaan de theater- en horecabranche opnieuw een uitdagend jaar tegemoet. Om hier positieve verandering in te brengen start Tell to Inspire op 19 februari de ‘Social Impact Theatertour’.

De tour heeft als missie mensen te inspireren en te stimuleren om elkaar te helpen. Het thema van de voorstellingen is ‘Dit ben ik echt’. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Elke voorstelling wordt landelijk gestreamd.
Theater ‘t Mozaïek ondersteunt dit nationale initiatief in Wijchen, middels het aanbieden van Social Impact tickets. Een deel van de ticketopbrengst wordt besteed aan de productie van de landelijk theatertour, een andere deel wordt gebruikt om Tell to Inspire Wijchen te realiseren. Daarnaast is een deel bestemd voor het draaglijker maken van eenzaamheid bij ouderen. Cliënten van de Driestroom wordt gevraagd om lunches voor ouderen te bereiden.

Theater ‘t Mozaïek roept particulieren, bedrijven en netwerkorganisaties op om bij dit initiatief aan te sluiten. Meer informatie: zie: www.telltoinspire.com/mozaiek.