De maatregelen als gevolg van het coronavirus hebben op alles invloed. Zeker ook op de gezondheid. Beuningen Sport en Beweegt bespreekt in een aantal afleveringen 'Tijdens de lockdown' veelvoorkomende dilemma's.

Fit&Run

In de eerdere afleveringen van 'Tijdens de lockdown' kwam het dilemma van je aan de coronaregels houden versus je kwaliteit van leven aan bod. De coronaregels staan sport en bewegen in de openlucht toe, mits er aan voorwaarden wordt voldaan (zie de website van RIVM 'regels bij buitensport').

Om tijdens de lockdown het bewegen te stimuleren is Beuningen Sport en Beweegt half januari gestart met Fit&Run. Dit zijn gezellige, gevarieerde en effectieve trainingen met een combinatie van beweegvormen. De trainingen worden zo georganiseerd dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. In combinatie met de oefenvormen kan er al of niet worden hardgelopen of gewandeld. De trainingen vinden buiten plaats, op wisselende locaties in Beuningen, op maandag- en woensdagavonden van 19.30 tot 21.00 uur. Interesse om vrijblijvend een keer mee te doen? Stuur dan een mail naar beuningensportenbeweegt@gmail.com.