Afbeelding
Foto: Harold Smeeman

Carnavalskraker van Het Feestcafé

DRUTEN/BEUNINGEN - Een feestplaat uitbrengen in deze tijd? De vrienden en vriendinnen van Het Feestcafé hebben dit gezien als een uitdaging. Vol overgave, passie en een grote dosis enthousiasme werkten ze aan een nummer dat vooruitkijkt naar het moment dat de corona maatregelen versoepeld worden en de horeca weer open mag: 'Zet de bar maar nat!'

Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Drutenaar Stan van den Dobbelsteen (bekend van het Feestteam) en Merijn Nelemans (orkestleider van Frans Bauer). Het lied is inmiddels ook verschenen op de nationale carnavals cd Polonaise 17.

Het Feestcafé bestaat uit zeven vrienden en vriendinnen, afkomstig uit Druten en Beuningen, die een passie hebben voor zang en muziek, en elke feesttent in de regio op zijn kop weten te zetten. De liveoptredens zijn één groot meezingfeest met herkenbare medleys. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is. Op zondag 7 februari is Het Feestcafé met hun nieuwste hit te aanschouwen tijdens de 'Marikenpaleis Draait Door Knotsgekke Carnavalsbingo'.