Afbeelding
Foto: Stichting Perspectief

Perspectief brengt kerstgroet aan voordeur

BEUNINGEN - Zo'n 220 senioren uit de gemeente Beuningen ontvingen vorige week een kerstgroet aan de deur. Wijkwerkers van Stichting Perspectief bezochten diverse seniorencomplexen/woningen. Gehuld in een kerstoutfit en voorzien van een box met kerstmuziek deelden ze kerstpakketten uit. Doel van de actie was om met de mensen in contact te blijven en te vragen hoe het met ze gaat.

Het kerstpakket bestond uit wat lekkernijen, gedeeltelijk gesponsord door lokale winkeliers. De rest is betaald door een gulle gever uit de gemeente, die anoniem wil blijven. Basisschoolleerlingen zorgden voor mooie kerstkaarten.

De senioren ontvingen tevens een nieuwsbrief met informatie over onder andere Coronahulp Beuningen, hulp bij digitale zaken en een leuke kerstpuzzel met prijsvraag.

Tijdens het uitdelen kregen de wijkwerkers een hoop leuke reacties, maar hoorden ook verhalen van mensen die zich alleen voelen en emotioneel werden. Perspectief blijft ook tijdens deze lockdown (telefonisch) met mensen in contact en verliest hen niet uit het oog.

Contact

Ben of ken jij iemand die graag wat meer contact zou willen? Of hulp kan gebruiken bij een boodschap of iets anders? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur naar Stichting Perspectief, via telefoon 024-67 50 939.