Cupcakes voor stichting Jarige Job

BEUNINGEN - Barbara Willemse gaat cupcakes bakken voor stichting Jarige Job. Van elke bestelling gaat 13 euro naar het goede doel. De cupcakes kunnen coronaproof worden opgehaald bij de speciale drive thru aan de Schoenaker in Beuningen.

Verjaardagsbox

Stichting Jarige Job zet zich in voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. De stichting helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro. In deze box zit alles wat nodig is om van hun verjaardag een feest te maken, zowel thuis als op school. Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van stichting Jarige Job.

Cupcake Drive Thru

De cupcakes zijn tot 20 december te bestellen via splitagift.nl (eventnaam: cupcake, wachtwoord: 2312). Een doosje met daarin 6 feestelijke cupcakes in drie smaken kost 20 euro, waarvan 13 euro naar de stichting gaat. De cupcakes kunnen worden opgehaald op 23 december tussen 16.00 en 19.00 uur bij de cupcake drive thru, Schoenaker 8 te Beuningen.