Jos Henricks (links) deelt een pakket uit.
Jos Henricks (links) deelt een pakket uit. Foto: Mirjam Ebben

MBvS verrast leden met kerstbox

MAAS EN WAAL - Het Nationaal Ouderenfonds heeft dit jaar een speciale actie georganiseerd om senioren te verrassen met een kerstbox. Via BendeFit en een lid van Meer Bewegen voor Senioren is het bestuur van senioren gymvereniging uit Afferden gevraagd om aan deze actie deel te nemen. Vorig week zijn de kerstboxen van het Ouderenfonds in Maas en Waal afgeleverd.

Op dinsdag 15 december zijn de boxen op een veilige manier bij de leden van MBvS thuisbezorgd. Ze waren zeer verrast een kerstbox uit handen van een van de bestuursleden te mogen ontvangen. Ook ontvingen alle leden een presentje namens het bestuur van MBvS. Door de geldende coronamaatregelen is een flink aantal sportlessen niet doorgegaan en durfden enkele leden niet naar de hervatte gymlessen te komen. Daarom was een presentje van het bestuur in deze tijd, zo vlak voor de feestdagen, zeker op zijn plaats.

Op de foto wordt de eerste kerstbox door Jos Henricks uitgereikt aan voorzitter Henk Groenen. Voor meer informatie over de vereniging, zie: www.mbvs.nl.