Seniorenverenigingen in actie tegen sluiting Waterpoortpolikliniek

BENEDEN-LEEUWEN - Het kringberaad en alle samenwerkende seniorenverenigingen van gemeente West Maas en Waal gaan actie voeren tegen de sluiting van de Waterpoortpolikliniek, nu gevestigd in verpleeghuis St. Elisabeth.

Op 1 jan 2021 sluit de Waterpoortpolikliniek in Beneden-Leeuwen. De prikpost zou in ieder geval tot november 2021 op deze locatie behouden blijven. Deze week werd bekend dat de prikpost ook na 1 november in Beneden-Leeuwen blijft. Ziekenhuis Rivierenland Tiel is op zoek naar een andere geschikte locatie.
Het kringberaad en de samenwerkende seniorenverenigingen willen Ziekenhuis Rivierenland overtuigen van de noodzaak van het behoud van een polikliniek in Beneden-Leeuwen. Het behoud van deze medische voorziening is vooral voor de senioren in gemeente West Maas en Waal van belang.

Actie

Iedereen wordt opgeroepen zijn of haar mening te geven over het openhouden van de polikliniek en de prikpost. Dit kan via de website van seniorenvereniging Beneden-Leeuwen: www.seniorenleeuwen.nl en klik dan op de aparte knop 'Waterpoort'.