Winnen: de Maas&Waler Kerstmetamorfose

MAAS EN WAAL - In de maand december geeft de Maas&Waler, in samenwerking met twee lokale ondernemers, een metamorfose weg: een nieuwe outfit én een bezoekje aan de schoonheidssalon, voorafgaand aan de feestdagen. En het leuke aan de actie is dat iedereen iemand kan voordragen.

De Kerstmetamorfose is bedoeld om iemand een hart onder de riem te steken, een oppepper te geven, in het zonnetje te zetten of te bedanken voor wat hij/zij afgelopen jaar voor jou (of iemand anders) gedaan of betekend heeft. Al met al zijn er genoeg redenen om iemand in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een nieuwe outfit naar keuze t.w.v. 250 euro bij Annette Mode in Druten en een (schoonheids)behandeling bij Angela's in Druten.
Het is de bedoeling dat de prijs vóór 16 december wordt ingelost. De winnaar wordt voor en na de metamorfose gefotografeerd en krijgt een mooi plaatsje in de kerstkrant die op 23 december verschijnt.
Wie verdient het volgens jou om fris en fruitig het nieuwe jaar in te gaan? Geef hem of haar dan vóór vrijdag 4 december op via post@demaasenwaler.nl. Vermeld in het bericht de naam van degene die je nomineert, zijn/haar telefoonnummer en de reden waarom hij/zij de kerstmetamorfose verdient. De winnaar ontvangt uiterlijk 7 december bericht.