Afbeelding
Foto: John van Gelder

Winnaars prijsvraag Leste Mert

DRUTEN - Helaas ging dit jaar vanwege de coronamaatregelen ook de Leste Mert in Druten niet door. Om de inwoners van Maas en Waal toch het 'mertgevoel' te gunnen heeft de Maas&Waler een speciale Leste Mert thuisblijfeditie uitgegeven met Leste Mert verhalen, leuke puzzels, achtergrondverhalen en uiteraard een recept voor een heerlijke kom snert.

Winnaars

Met 'de Grote Leste Mert Quiz' kon kans gemaakt worden op een tegoedbon van Kloosterboerderij van Buuren ter waarde van 100 euro. De redactie is overdonderd door de hoeveelheid inzendingen. Bijzondere vermelding is dat er tientallen inzendingen waren van buiten de regio.

Vanwege de enorme hoeveelheid inzendingen heeft de redactie besloten tevens 4 kalenders ten waarde van 7,50 euro beschikbaar te stellen. De hoofdprijs is gewonnen door: T. Reijers (Afferden). De troostprijzen zijn gewonnen door: M. v.d. Zwaluw (Appeltern), F. van Summeren (Druten), H. Megens (Puiflijk) en G. van Oorsouw (Druten). De winnaars ontvangen deze week persoonlijk bericht.