Bijgaand een overzicht van de diensten en vieringen in de regio komende week. Voor meer informatie over de diensten, overige activiteiten en geldende coronamaatregelen, zie de websites van de diverse kerken en geloofsgemeenschappen.

H. Johannes XXIII parochie

Mededeling

Voor actuele informatie kunt u terecht op de website www.johannesxxiii.nl. Hier kunt u ook de digitale versie van het parochieblad ‘Rondom Johannes’ lezen of aangeven dat u het blad per mail wilt ontvangen.

Weurt, H. Andreaskerk

Zondag 22 november, 10.00 uur
Eucharistieviering b.g.v. het feest van Christus Koning en St. Caecilia en Patroonsfeest van St. Andreas met medewerking van (enkele leden van) het Andreaskoor. Voorganger: pastoor Ruud Roefs. Voor deze viering kunnen geen plaatsen meer worden gereserveerd.

Parochie
H. Franciscus en H. Clara

Druten, H.H. Ewaldenkerk

Zondag is er om 10.00 uur een eucharistieviering. Zaterdag en woensdag is er om 19.00 uur een Avondmis. Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er om 09.00 uur een eucharistieviering. Maandag tot en met vrijdag is er om 18.45 uur Vespers.

Aanmelden communie of vormsel

Aanmelden voor de eerste communie of het vormsel, kan per mail via info@parochiefransciscusenClara.nl of via tel. 0487-512387

Schoen zetten

Kinderen kunnen van maandag 23 november tot en met vrijdag 27 november hun schoen zetten in de Mariakapel. Tijdens de gezinsviering van zondag 29 november mogen ze kijken wat er in de schoen zit.

Voor meer informatie over vieringen tijdens coronaperiode, zie: parochiefranciscusenclara.nl.

Sint-Christoffelparochie

Mededeling

De gewone vieringen gaan gewoon door. Wilt u een mis bezoeken in het weekend, dan is het nodig om van te voren te reserveren bij het parochiesecretariaat: sintchristoffelparochie@gmail.com of telefonisch: 0487-57 12 30 (op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur). Geef dan uw naam door, plaats en tijd van de viering die u wilt bijwonen, met hoeveel personen u komt en uw telefoonnummer. U hoort vervolgens of uw zitplaatsen beschikbaar zijn. Is er onverhoopt geen plaats meer vrij, dan komt u automatisch bovenaan de lijst van de volgende viering. Voor actueel nieuws uit de parochie en informatie omtrent coronamaatregelen, zie: www.sintchristoffelparochie.nl.

Beneden-Leeuwen,
H. Alphonsus de Liguorikerk

Zondag 22 november, 11.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Herman de Rijk; Jo van Gelder- Dekkers; Hennie van Heck- van Sommeren; Anny Tromp; Toos de Kock; Frans Vermeulen; overleden familie van Thiel- Arts.

Doordeweekse vieringen

Donderdag 19 november, 19.00 uur
H. Mis.
Vrijdag 20 november, 08.30 uur
H. Mis.
Woensdag 25 november, 08.30 uur
H. Mis.

Alphen, H. Lambertuskerk

Zaterdag 21 november, 19.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Herman Schilperoort; Bert van de Oever en echtgenote Anneke van Hoogstraten; Gradi Hol- van Kessel, Arie Hol en Antonia van de Boogaart; Corrie van Avezaath- de Vree vanwege trouwdag; overleden ouders Jan van Zwolgen en Mien van Zwolgen- van Zon, zonen Henk en Jan, schoonzonen Sjaak en Hans en achterkleinkind Desley; ouders Geert en Anna van de Oever- van Maurik; Johan en Truus de Leeuw- Ebben.

Doordeweekse viering

Maandag 23 november, 19.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Frans van Hoogstraten en echtgenote Rien van Hoogstraten- van Ooijen.

Dreumel,
H. Barbarakerk

Zondag 22 november, 09.30 uur
H. Mis, ter intentie van: Hendrik en Bets van Koolwijk- van Lent en overleden familie; Boij Pruijn; Willem Versteeg; Joseph en Hanne Wegman- van Oorsouw en kinderen; Bertie van Lent-Vink voor verjaardag Bertie; overleden ouders Eduard en Mientje Vink- Weijn, ouders de Graauw- van Kraaij, Wim Wegman, Wim en Jo van den Oord- Rutten, Tonny Janssen 4de jaargetijde; overleden familie Merx- Vermeulen; overleden familie Janssen- Loderus en familie.

Doordeweekse vieringen

Vrijdag 20 november, 18.40 uur
Rozenhoedje, 19.00 uur H. Mis.
Woensdag 25 november, 18.40 uur
Rozenhoedje, 19.00 uur H. Mis.

Maasbommel,
H. Lambertuskerk

Zondag 22 november, 09.30 uur
H. Mis.

Wamel, H.H. Victor en Gezellenkerk

Zaterdag 21 november, 19.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Pieta van de Pol- Janssen; Joke Zondag- van Rossum.

Doordeweekse viering

De H. Mis op de dinsdag in de H.H. Victor en Gezellenkerk in Wamel komt voorlopig te vervallen.