Waardebon voor energiebesparing

DRUTEN - Inwoners uit de gemeente Druten hebben een waardebon ontvangen voor duurzame en energiebesparende producten.

Samen met 'Winst uit je woning' helpt de gemeente Druten inwoners aan een lagere energierekening en een duurzamer huis. Vorige week kregen alle huiseigenaren in de gemeente Druten een waardebon van 70 euro in de brievenbus.

Deze waardebon kunnen inwoners gebruiken om energiebesparende producten te kopen. Denk aan ledlampen, tochtstrips of radiatorfolie. Voor de actie is nog 53.000 euro beschikbaar. De actie stopt als het budget op is.

Waardebon inleveren

De waardebon kan gebruikt worden voor producten die gekocht worden bij alle lokale bouwmarkten. Na aanschaf van de energiebesparende producten kan de kassabon via de website 'winst uit je eigen woning' geĆ¼pload worden en krijgen de inwoners maximaal 70 euro terug gestort op hun rekening. De bon kan ook online ingewisseld worden. Inmiddels hebben al ruim 650 inwoners de waardebon gebruikt.

Tot 20 december 2020 kunnen belangstellenden tevens meedoen met de advies- en inkoopactie voor isolatie en energiebesparende maatregelen. Er kan ingeschreven worden voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++glas en zonnepanelen. Inschrijving hiervoor is gratis en schept geen verplichtingen. Inwoners die gebruik willen maken van deze actie kunnen er ook voor kiezen om hun waardebon hiervoor te verzilveren. In totaal doen hier al ruim 250 huiseigenaren in de gemeente Druten aan mee.

Meer informatie

Op www.winstuitjewoning.nl zijn de voorwaarden en meer informatie over beide acties terug te lezen. Meer tips over het verduurzamen van uw woning vindt u op de website www.duurzaamwonenplus.nl