Samen Koken en Meer

DEEST - Vanwege de coronamaatregelen is er op woensdag 28 oktober een speciale corona-editie van Samen Koken en Meer in Deest. Een kleine groep inwoners kookt dan voor alleenstaanden in Deest een maaltijd die gratis afgehaald kan worden bij ’t Trefpunt.

Na de succesvolle start van Samen Koken en Meer in september zorgen de nieuwe maatregelen er nu voor dat het initiatief geen doorgang meer kan vinden. Normaal gesproken wordt in een kleine groep van maximaal zes inwoners, onder begeleiding van een kok, een gezonde maaltijd gekookt. Daarna gaan de deelnemers, samen met maximaal zes gasten, aan tafel om gezellig samen te eten. Dat kan nu niet meer. Maar de deelnemers en beheerders van ’t Trefpunt laten zich niet uit het veld slaan: op woensdag 28 oktober kunnen alleenstaanden in Deest eenmalig een gratis maaltijd afhalen bij ’t Trefpunt, die wordt gekookt door een kleine groep inwoners. De boerenkool komt vers van het land en de aardappelen worden gesponsord door Tijssen Uw Versspecialist.

Bent u alleenstaand en woont u in Deest? Dan kunt u zich aanmelden voor een gratis (afhaal)maaltijd op woensdag 28 oktober via info@trefpuntdeest.nl of via tel. 06-51064268.