Beuningse Boys onderuit bij GVA

DOORNENBURG - Beuningse Boys reisde zondag af naar Doornenburg voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen, tegen GVA. De wedstrijd eindigde in een 3-1 nederlaag.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van een trouwe Boys supporter. Na de aftrap kwam GVA al snel op voorspong. Al na zes minuten was het raak voor de thuisploeg. Daarna volgde de 2-0, tevens de ruststand.
Beuningse Boys kwam na rust goed de kleedkamer uit en scoorde al snel de aansluitingstreffer. Lang kon de ploeg daar echter niet van genieten, want amper drie minuten later maakte Tom te Boekhorst zijn derde goal van de middag. Hoewel de ploeg uit Beuningen hierna meer ging aanvallen, lukte het niet de kansen af te ronden. Zo eindigde de wedstrijd in een 3-1 nederlaag. Zondag om 14.00 uur speelt Beuningse Boys opnieuw een uitwedstrijd in en tegen Driel.