NAS D1
NAS D1 Foto: NAS

Nas D1 speelt gelijk

BEUNINGEN - Nas D1 speelde afgelopen donderdag een inhaalwedstrijd tegen TOG D1. Ondanks de regen werd er toch gekorfbald.

Nas verdedigde goed, maar TOG scoorde als eerste en kwam op een 3-0 voorsprong. De Beuningse ploeg kwam terug dankzij scores van Lorainne en Aniek. Einduitslag 5-3.

Zaterdag moest de D1 in Groesbeek aantreden tegen De Horst. In de eerste helft ging het redelijk gelijk op, maar door een paar foutjes in de verdediging lukte het De Horst om een paar keer te scoren. Gelukkig scoorde Lorainne nog wel met een mooi afstandsschot. De tweede helft had NAS duidelijk moeite om goed te blijven verdedigen, eindstand 7-1 voor De Horst.

De aspiranten B speelden hun laatste wedstrijd in Venhorst tegen Jes. Om kampioen te worden moest er minstens gelijk gespeeld worden. De eerste helft kwam Nas tot een 0-3 voorsprong, maar na rust kwam Jes terug naar 4-3. Uiteindelijk wist de Beuningse ploeg de wedstrijd te winnen met 4-5.