Maas en Waal in Beeld

MAAS EN WAAL - We ontvingen deze week wederom veel mooie foto's van lezers. De zomer maakt plaats voor de herfst, en dat zorgt voor prachtige plaatjes. Op deze pagina een selectie van de ingezonden foto's.


Dat Maas en Waal rijk is aan (hobby-)fotografen blijkt wel uit het feit dat de Maas&Waler wekelijks prachtige lezersfoto's ontvangt. Dat bracht de redactie op het idee om een fotowedstrijd te verbinden aan de bureaukalender voor relaties, die jaarlijks uitgegeven wordt. Normaliter zijn daarop foto's van regionale evenementen te zien, maar aangezien de evenementen dit jaar niet door kunnen gaan, hebben we gekozen om een kalender samen te stellen met foto's van lezers. Het wordt dan een bureaukalender voor én door Maas&Walers.

De redactie nodigt lezers uit om hun beste, leukste en mooiste foto's aan te leveren. Meer informatie over de fotowedstrijd en de spelregels op: www.demaasenwaler.nl. Het inzenden van foto's kan per mail via redactie@demaasenwaler.nl o.v.v. fotowedstrijd. Uiteraard ontvangen de makers van de winnende foto's een exemplaar van de bureaukalender 2021.