Bingo Deest gaat niet door

DEEST - In verband met de recent aangescherpte coronamaatregelen kan de aangekondigde bingo in het 't Trefpunt in Deest aanstaande donderdag 1 oktober niet doorgaan. KBO Deest vraagt om begrip van haar leden en hoopt spoedig weer bingomiddagen te kunnen organiseren.

Vernieuwde Avri app

WEST MAAS EN WAAL - Afvalverwerker Avri heeft de Avri-app vernieuwd. Naast de vertrouwde Afvalkalender en de mogelijkheid om meldingen te doen bij Avri over zaken rondom afval of de openbare ruimte, zijn er meer functionaliteiten. Zo kunnen inwoners in de nieuwe app nu ook de Afvalwijzer raadplegen. Hierin kunnen zij zowel informatie over een afvalstroom (bijvoorbeeld papier) vinden als ook op specifieke producten zoeken (bijvoorbeeld de pizzadoos) en de container waarin het moet worden ‘weggegooid’. Bovendien biedt de vernieuwde app in de nabije toekomst de mogelijkheid om de service aan inwoners verder uit te breiden.
De vernieuwde app is al beschikbaar in de Google Playstore voor Android. Binnenkort is de app ook te downloaden in de Appstore (iOS).