Hatert blijkt makkelijke prooi voor DSZ

BOVEN-LEEUWEN - DSZ heeft de eerste thuiswedstrijd van de competitie gewonnen van Hatert. De eerste helft begon spectaculair, al in de tweede minuut kwam DSZ op voorsprong. De toon was gezet en aangezien Hatert in de openingswedstrijd dik had verloren, leek dat ook vandaag deze kant op te gaan. De kansen voor DSZ stapelden zich op en de ene aanval na de andere aanval werd op de mat gelegd. Hatert had daar niets tegenover te stellen. Pas in de 34ste minuut kreeg Hatert de eerste kans. Het schot ging ver voorlangs.

Na rust kwam DSZ op een verdiende tweede treffer. Hatert kwam na een half uur spelen onverwacht toch dichterbij. In een ondertal situatie, vanwege een rode kaart voor natrappen, weet de ploeg toch te scoren. De 2-1 leek voor DSZ het startsein voor een eindoffensief. Met nog drie treffers in de laatste vijf minuten wist DSZ het verschil tussen de tweede ploegen in doelpunten uit te drukken. Einduitslag 5-1. Volgende week speelt de ploeg thuis tegen Aquila.