Verlies hockeydames Beuningen

BEUNINGEN - Het is de dames van MHCB niet gelukt om te stunten tegen de hockeysters van Breda. Ondanks goed en gedisciplineerd spel, lukte het niet om de punten in eigen huis te houden. De dames verloren de wedstrijd met 1-2.

Beuningen begon scherp aan de wedstrijd en overrompelde daarmee de tegenstander. Binnen een minuut was er een eerste kans en ook snel een eerste strafcorner, maar het doel werd niet gevonden. Breda nam langzaamaan het initiatief over, maar Beuningen verdedigde goed. Op slag van rust kreeg Breda een strafcorner. Uit de rebound werd de bal achter keepster Sophie van der Linden gefrommeld, waarmee de Bredase formatie met een voorsprong de rust in ging. Na rust was het wederom snel raak, toen een spits van Breda zich vrij speelde en de 0-2 binnen prikte. Beuningen bleef goed georganiseerd spelen en werd beloond met een doelpunt van Teske Hendrikson. Komende zondag speelt de ploegen tegen Gooische.