Directeur Bart van Kraaij
Directeur Bart van Kraaij Foto: Van Kraaij Educatie

Van Kraaij Educatie ontvangt NRTO-keurmerk

DRUTEN - Van Kraaij Educatie heeft het NRTO-keurmerk ontvangen, een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Van Kraaij Educatie voldoet aan de kwaliteitseisen voor het keurmerk.

Van Kraaij Educatie ondersteunt scholieren, volwassenen en bedrijven met diverse vormen van educatie, waaronder cursussen, trainingen, bijlessen en huiswerkbegeleiding.

‘Het is onze missie om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en vol zelfvertrouwen door te groeien naar een hoger niveau', aldus Bart van Kraaij. 'Het ontvangen van het NRTO-keurmerk bevestigt dat wij voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening bieden, en professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel kunnen garanderen.' Voor meer informatie over de mogelijkheden, zie: vankraaijeducatie.nl.