KunstBakens 2018.
KunstBakens 2018. Foto: Nellie de Mulder

Twee weekenden kunst kijken in Maas en Waal

MAAS EN WAAL - De komende twee weekenden tonen leden van KunstBakens hun werk aan belangstellenden. Dat doen zij in hun eigen atelier of op een andere, bijzondere locatie in Maas en Waal. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en zich te laten verrassen door de diversiteit aan kunstwerken.

De kunstroute kent elf locaties, verspreid over de gemeenten Druten en West Maas en Waal. Er is werk te zien van twintig deelnemers, waarvan elf gastkunstenaars. Er is naar gestreefd een zo gevarieerd mogelijk aanbod van kunst te laten zien. Op de verschillende locaties zijn de kunstenaars aanwezig om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Overzichtstentoonstelling

KunstBakens vindt plaats op 3, 4 en 10, 11 oktober, met locaties in Afferden, Wamel, Alphen, Appeltern, Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen. In Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen is een overzichtstentoonstelling waar van iedere kunstenaar één werk te zien is. Het museum is evenals de deelnemende locaties geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie

Meer informatie over de kunstroute en de deelnemers is te vinden op www.kunstbakens.nl. Zie ook: www.museumtweestromenland.nl.