Trainer Van Dreumel heeft tijdens de drinkpauze veel uit te leggen.
Trainer Van Dreumel heeft tijdens de drinkpauze veel uit te leggen. Foto: Marcel van Baren

Gelijkspel voor DSZ

NIJMEGEN - DSZ speelde afgelopen zondag tegen SCE uit Nijmegen. De thuisploeg was sterk en hield bijna de gehele wedstrijd grote druk op de achterhoede van DSZ. DSZ moest het stellen met sporadische uitvallen. Uiteindelijk moesten de voetballers uit Boven-Leeuwen genoegen nemen met een gelijkspel.

DSZ kwam aanvankelijk wel op voorsprong, maar daarna dicteerde SCE het spel. Met veelal lange ballen op de buitenspelers bracht de thuisploeg de verdediging van DSZ vaak in de problemen. Jasper van Dreumel benutte een toegekende strafschop. De 2-0 leek de ruststand te gaan worden, maar ook SCE kreeg nog een strafschop. In eerste instantie keerde Paul van Hees nog, maar in de rebound werd alsnog gescoord: ruststand 2-1. Na rust ging SCE verder waar het voor de rust was gebleven. De druk op de verdediging van DSZ was zeer hoog. De gelijkmaker voor SCE kwam 25 minuten voor tijd. Even later kwam DSZ toch weer op voorsprong. Het spel werd even wat evenwichtiger en DSZ zette alles op alles om de drie punten mee naar Boven-Leeuwen te nemen. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd kwam SCE wederom op gelijke hoogte. Eindstand 3-3.