Begin competitie Beuningse Boys gelijkspel

BEUNINGEN - Afgelopen zondag was er na ruim vier maanden eindelijk weer een competitiewedstrijd voor Beuningse Boys. Gespeeld werd er thuis op de Ooigraaf tegen nieuwkomer in deze klasse VDZ.

Beuningse Boys begon goed aan de wedstrijd en nam direct het initiatief. Het zocht veelvuldig de aanval en dat resulteerde na twaalf minuten in een vrije trap vlakbij het strafschopgebied. Helaas belandde de inzet van Jens Arnouts op de lat. VDZ kwam er sporadisch uit en het wachten was dan ook op de 1-0. Die kwam er dan ook toen Lorenzo Rieken een mooie solo inzette en de bal binnenschoot.

Na rust kwam VDZ beter in de wedstrijd, met meer aanvallen en meer kansen. Na 63 minuten spelen viel dan ook de gelijkmaker. Eindstand 1-1.

Zondag kan Beuningse Boys weer op jacht naar de eerste driepunter. Dan gaat de ploeg op bezoek in Nijmegen bij Blauw Wit. Aanvang 14.00 uur.