Teams korfbalvereniging NAS in actie

KEKERDOM - Verschillende teams van korfbalvereniging NAS kwamen afgelopen week en weekend in actie.

Vorige week woensdag speelden de recreanten van in Kekerdom tegen Klimop. Het was een gelijk opgaande wedstrijd qua scoreverloop, maar de meeste kansen waren voor NAS. Uiteindelijk wist NAS te winnen met 1-2.

Pupillen

Zaterdag speelden de pupillen van NAS E1 thuis tegen De Horst. NAS ging goed van start, en stond bij rust 5-0 voor. Ook de tweede helft ging de ploeg goed door, met een 8-0 winst als resultaat. De pupillen D1 speelden de eerste thuiswedstrijd na lange tijd tegen Fortuna. Door teveel fouten in het verdedigende vak kon Fortuna voor rust vijfmaal scoren. Ook na rust wist Fortuna nog tweemaal te scoren. Eindstand 0-7.

Junioren

De A1 junioren speelden eveneens tegen Fortuna. Het was een spannende, gelijk opgaande wedstrijd. Larissa opende de score met een doorloopbal, en kort voor rust maakte Fortuna gelijk. Na rust werd er gescoord aan beide zijden. Eindstand 4-4.