Beuningse Boys bekert door

BEUNINGEN - Beuningse Boys heeft met een 0-4 overwinning op Nijmegen een plek in het bekertoernooi veiliggesteld.

De beginfase van de wedstrijd verliep rommelig. Beide teams waren slordig in de passing en het spel speelde zich vooral op het middenveld af. Naarmate de wedstrijd vorderde ging Beuningse Boys beter voetballen en speelde het de bal makkelijker rond. Na een kwartier spelen kwam de ploeg uit Beuningen op voorsprong, door een goal van Lorenzo Rieken. Even later maakt Glenn Muller de 0-2, en vlak voor rust valt ook de 0-3. Na rust is het Beuningse Boys dat de wedstrijd controleert en de bovenliggende ploeg is. Wel komt Nijmegen een aantal keer gevaarlijk in de buurt van het strafschopgebied, maar scoort niet. Aan de andere kant weet Beuningse Boys nog een keer te scoren, wat de eindstand op 0-4 brengt.
Komende zondag speelt de Boys een thuiswedstrijd tegen VDZ uit Arnhem. Aanvang 14.00 uur.