Afbeelding
Foto:

Bijgaand een overzicht van de diensten en vieringen in de regio komende week. Voor meer informatie over de diensten en overige activiteiten, zie de websites van de diverse kerken en geloofsgemeenschappen.

Parochie
H. Franciscus en H. Clara

Druten,
H.H. Ewaldenkerk

Zondag 13 september, 10.00 uur
Eucharistieviering, Eerste Heilige Communieviering. In verband met drukte kunt u deze zondag beter uitwijken naar de zaterdagviering.

Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er om 09.00 uur een eucharistieviering. Woensdag en zaterdag is er om 19.00 uur een eucharistieviering. Op maandag tot en met vrijdag is er om 18.45 uur vespers.

H. Johannes XXIII parochie

Beuningen, H. Corneliuskerk

Zondag 13 september, 10.00 uur
Eucharistieviering m.m.v. cantor – organist Jan Tel. Viering van het patroonsfeest van de H. Cornelius en presentatie van pastoraal werker Roman Gruijters. Voorganger: pastoor Ruud Roefs.

Sint-Christoffelparochie

Beneden-Leeuwen,
H. Alphonsus de Liguorikerk

Do. 10 september, 19.00 uur
H. Mis.
Vrijdag 11 september, 08.30 uur
H. Mis.
Zondag 13 september, 11.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Jos van de Pol; Gert Lemmers; Gerard en Henk Mulders; Wim Mulders en Maria Mulders-Kolvenbach; Bets Gruijthuijsen; Adrie Sengers.
Woe. 16 september, 08.30 uur
H. Mis.

Dreumel,
H. Barbarakerk

Vrijdag 11 september, 18.40 uur
Rozenhoedje (19.00 uur H. Mis).
Zondag 13 september, 09.30 uur
H. Mis, ter intentie van: Willem Versteeg; Grada en Piet van Kruijsbergen-de Heuvel verjaardag mam; Hendrik en Bets van Koolwijk-van Lent en overleden familie; Wim en Riek Stenssen-van den Bosch; Wim en Jo van den Oord-Rutten; Ben Derks en overleden familie.
Woe. 16 september, 18.40 uur
Rozenhoedje (19.00 uur H. Mis).

Boven-Leeuwen,
H. Willibrorduskerk

Zaterdag 12 september, 19.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Wout en Wil van Hees; Toon en Tonny van Eck-Kocken; Paul en Janna van Oss-Hermans.

Maasbommel, H. Lambertuskerk

Zaterdag 12 september, 19.00 uur
H. Mis ter ere van Maria van La Salette, ter intentie van: Piet Verhoeven; Wilhelmus Luijpen en Adriana Luijpen-van Ooyen en dochter Corry; Antonius Verhoeven en Christina Verhoeven-Smits en zoon Jan; Gijs van de Kamp en Albert Bosch; Arnoldus Boerakker en Johanna Boerakker-van Dijk; Fam. Poorthuis Sengers; Pastor van den Berg; Niek Brands en Mien Brands-Schuurmans.

Altforst, H. Donatuskerk

Zondag 13 september, 09.30 uur
H. Mis.

Alphen, H. Lambertuskerk

Maandag 14 september, 19.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Wim en Dick Smits, vanwege verjaardag Dick; Petrus Kuijpers en echtgenote Johanna Kuijpers en Wim Kuijpers.

Wamel, H.H. Victor en Gezellenkerk

Dinsdag 15 september, 19.00 uur
H. Mis, ter intentie van: Niek Kruisbergen en Dina Kruisbergen-van Zwam.

Meer informatie

Voor meer informatie over de protestantse kerk, zie: pkn.rivierenlandoost.nl (gem. Beuningen, Druten, Wijchen) en www.pg-westmaasenwaal.nl (gem. West Maas en Waal). De parochie H. Franciscus en H. Clara (gemeente Druten) is te vinden op www.parochiefranciscusenclara.nl.


Voor de website van de H. Johannes XXIII parochie (gemeente Beuningen), zie: www.johannesxxiii.nl. Voor meer informatie over de St. Christoffelparochie (gemeente West Maas en Waal), zie: www.sintchristoffelparochie.nl.