Afbeelding

Overwinning hockeysters MHCB

BEUNINGEN - De meiden A1 van MHC Beuningen zijn na een lange coronatijd en zomerstop weer begonnen aan de hockeycompetitie. Tegenstander was het Nijmeegse QZ, waartegen vorige week in een oefenwedstrijd nog werd verloren. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het nu 3-1 voor de thuisploeg.

Al snel kwam de ploeg uit Beuningen op voorsprong. Hoewel QZ enkele kansen kreeg, wist de sterk keepende Roos Posthumus de schoten te keren. Vlak voor rust was het wederom Beuningen dat de kansen wist te verzilveren: 2-0. Na rust werd de score snel uitgebouwd naar 3-0. QZ wist uiteindelijk de stand op 3-1 te brengen via een strafbal.

Met de 3-1 zege bleven de punten in eigen huis. Door deze uitstekende seizoensstart staat MHCB nu op de eerste plaats. Volgende week speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen Wijchen.